Go to Top

HOE VERSIER JE EEN VROUW? WIJ LEREN HET JE.

Iedere vrijgezelle man zou heel wat over hebben voor een artikel of een boek met de titel: “Hoe versier je een vrouw? Zo versier je een vrouw”. Ik heb een verrassing voor je. Het artikel dat je gaat vertellen hoe je de vrouw van je dromen versiert heb je zojuist gevonden.

Is het zo eenvoudig dan, dat in één enkel artikel vertelt kan worden hoe je een vrouw versiert? Nee, als dat zo was kende Nederland niet zoveel vrijgezellen. Allemaal zijn we op zoek naar die ene vrouw waar we ons leven mee zouden willen delen. Vaak vinden we haar ook, maar dan. Juist, meestal falen de versierpogingen jammerlijk. Maar………

De vrouw van je dromen versieren kun je leren

Gefronste wenkbrauwen en verbaasde blikken mogen best, maar je leest het goed. Een vrouw versieren kun je leren.

Waarom ik daar zo stellig van overtuigd ben?

Zelf heb ik nooit echt over aandacht van vrouwen mogen klagen.
Komt dat omdat ik rijk ben?? Nee.
Komt het omdat ik zo succesvol ben?? Nee.
Dan kan het bijna niet anders dan, dat ik er ongelofelijk aantrekkelijk uitzie.
Nee, ook ik ben gewoon een gezonde Hollander met een gemiddeld smoeltje.

Maar ik ben wel nieuwsgierig, en vooral ook leergierig. Enigszins per toeval kreeg ik ooit een boek in handen van iemand die pretendeerde dat vrouwen versieren te leren is. Vanaf de eerste bladzijde had dit boek mijn interesse. Waarom?? Omdat ik veel van mezelf en mijn omgang met vrouwen erin herkende.

flirt

Nooit eerder begreep ik waarom vrouwen mij aantrekkelijk vonden. Veel van mijn vrienden zagen er, althans in mijn ogen, veel beter uit dan ik. Dat een aantrekkelijk uiterlijk je een voordeel op kan leveren zal geen vrouw ontkennen. Maar waar je het hart van een vrouw uiteindelijk mee wint is je persoonlijkheid, je uitstraling en je gedrag. En dat is mooi. Aan je uiterlijk kun je weinig veranderen, maar aan je eigen ik des te meer.

Ik besloot er in mijn omgang met vrouwen eens extra te letten of hetgeen ik gelezen en geleerd had daadwerkelijk klopt. Na een periode van proberen, verfijnen en vele ontmoetingen met vrouwen wist ook ik het zeker, vrouwen versieren kun je leren.

Kennis die voor zoveel mensen belangrijk kan zijn, kan en wil ik niet voor mezelf houden. Om deze reden is Datewijsheid.nl beschikbaar als informatiebron voor jou.

Dateproblemen?? Bezoek de doctor(s)

De artikelen op Datewijsheid.nl zullen je ongetwijfeld helpen je kansen bij vrouwen te vergroten. Maar ik realiseer me terdege dat voor een groot aantal bezoekers de informatie op Datewijsheid.nl waarschijnlijk niet voldoende zal zijn. Speciaal voor jou is Datewijsheid.nl daarom een samenwerking aangegaan met de Dating Doctors. De Dating Doctors dragen de theorie:” Een man is aantrekkelijk wanneer hij zich aantrekkelijk gedraagt” niet alleen uit maar beheersen deze theorie tevens tot in de puntjes. Betere leermeesters kun je niet treffen wanneer jij in de praktijk wilt leren hoe ook jij aantrekkelijk kan zijn voor vrouwen.

Waarom de Dating Doctors

Ook de Dating Doctors hebben de overtuiging: Praktijk is de beste leermeester. Ze leren je dan ook vrouwen aan te spreken op plekken, waar je in het dagelijks leven vrouwen tegenkomt. Tijdens de workshop ga je onder persoonlijke begeleiding van de Dating Doctors daadwerkelijk de straat op en het uitgaansleven in, met een belangrijk doel voor ogen : Vrouwen leren aanspreken op een zo’n manier, dat ze graag eens met jou zouden willen daten. Heel belangrijk, want zonder eerst goed onder de knie te hebben hoe je een vrouw aanspreekt valt er weinig te versieren.

Ik hoor je denken: Ja maar dat durf ik helemaal niet. Precies, en daarom gaan al die aantrekkelijke vrouwen aan je neus voorbij. Daarom bezoek je Datewijsheid.nl en daarom besluit je nu ook deel te nemen aan de workshop van de Dating Doctors.

Ik verzeker jou dat je deelname aan een workshop van de Dating Doctors je leven voorgoed zal veranderen. Want na die dag zal ook voor jou het aanspreken van vrouwen net zo eenvoudig zijn als een bakje friet bestellen bij de patatkraam.

Schrijf nu in voor een workshop van de Dating Doctors.

Wacht niet te niet lang met het inschrijven. De Dating Doctors workshops zijn populair en er is hooguit plaats voor 10 mensen per workshop. Waarom?? Omdat de Dating Doctors jou je persoonlijke begeleiding willen kunnen garanderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *